Privatlivspolitik, personoplysninger og sikkerhed

Særligt vedr. GDPR:

Som bruger af Mimus PRO accepterer du at Mimus ApS opbevarer følgende persondata om dig:

- Navn

- Email/telefonnummer

- Arbejdsplads

Dataen opbevares forsvarligt i en sikker database.

Formål: Disse oplysninger er nødvendige for at du kan betjene app'en Mimus PRO og dens funktioner. Dataen bruges kun i app'en og til formål der direkte har til formål at holde app'en i drift.

Du har til enhver tid ret til at få slettet dine oplysninger, og samtidig få slettet din konto i app'en. Skriv til pro@mimus.dk og bed om at få slettet din konto.

 

Yderligere informationer

Alle personoplysninger behandles og opbevares efter gældende lov om persondata. Mimus er berettiget til fortroligt at behandle oplysningerne om brugeren, som er angivet af brugeren selv eller brugerens kollega ved tilmelding og ved brug af tjenesten. Eventuel yderligere behandling af oplysninger om brugeren sker alene i det omfang dette er nødvendigt for at kunne levere tjenesten. Eventuelle oplysninger om brugerens adfærd ved brug af tjenesten kan anvendes til tekniske og statistiske formål (historik) med henblik på at forbedre den enkelte brugers oplevelse af tjenesten. Mimus overdrager alene personoplysninger til tredjepart i det omfang, dette er nødvendigt for at kunne levere tjenesten og sikre brugen af tjenesten. Brugeren accepterer Mimus indsamling og behandling af personoplysninger om brugeren med førnævnte formål. Tjenesten er beskyttet med brugernavn (telefonnummer/email) og pinkode/adgangskode således, at alene brugeren har adgang til app'en. Brugere der logger ind med telefonnummer modtager en sms ved login, hvori der befinder sig en midlertidig pinkode. Brugere der logger ind med email er forpligtet til at benytte en sikker adgangskode og har det fulde ansvar for alle aktiviteter, der finder sted via pågældende profil. Brugeren er forpligtet til, straks, at informere Mimus om eventuel mistanke om uautoriseret brug af brugernavn og adgangskode samt om alle andre sikkerhedsbrud. Mimus kontaktes på 31 551 112 eller på pro@mimus.dk. Mimus er ikke ansvarlig for eventuelle hackerangreb eller konsekvenser heraf.

For mest optimal brug af app'en, anbefales det at brugeren tillade at dele sin GPS position, at benytte kamera og kamerarulle og at tillade brug mikrofonen. (disse informationer kan afvises under indstillinger)

GPS positionen vil udelukkende blive brugt som et øjebliksbillede når brugeren tilkalder hjælp i app'en til at vise hvor brugeren befinder sig på et kort.

Kamera, billede og lyd kan valgfrit tilføjes en besked som brugeren ønsker at afsende.

Senest opdateret d. 25. maj 2018